• Rólunk
    • Híreink
    • Partnerek
    • Katalógus
    • Termékeink
      • Szaloncukrok
        • Vitaminos csokik
          • Free Aengel
            • Choco LOL
          • Kapcsolat
          • Projektek

        A PROJEKT ADATAI:

         

        • A kedvezményezett neve: BarLine Korlátolt Felelősségű Társaság
        • A projekt címe: Vállalkozásfejlesztés a BarLine Kft-nél
        • A szerződött támogatás összege: 14 219 000 Ft
        • A támogatás mértéke (%-ban): 60,00%
        • A projekt időtartama: 2021. január 1. – 2022. április 30.
        • A projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00480

         

        A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

         

        Cégünk 2017-től foglalkozik egészséges édességek kutatásával és gyártásával. Főbb termékeink a mártott szeletes csokoládék, gyümölcs szeletek, bonbonok, kókuszos édességek, szaloncukrok. Az egészséges táplálkozást szem előtt tartva színezék-, tartósítószer-, aroma-, pálmaolaj-, glutén-, laktóz-, cukor- és GMO – mentességre törekszünk. A funkcionális élelmiszerek innovatív termékek, ahol az innováció forrását a az élelmiszeripari alapkutatások mellett a változó fogyasztói és piaci trendek jelentik A funkcionális élelmiszerek a különleges (speciális) élelmiszerek közé tartoznak, melyeknek a tápértéken és élvezeti értéken kívül még egészségvédő hatást is tulajdonítanak.

        Fejlesztésünk során egészéges csoki termékcsaládunk bővítését tűztük ki célul. A kutatás - fejlesztés során olyan komplett termékreceptúrát hozunk létre, ami kielégíti a napi vitaminigényt.

        A gyártás során kevesebb melléktermék keletkezik és a digitalizációnak köszönhetően a termékminőség vizsgálat is hatékonyabbá válik.

        Felmérések szerint a funkcionális élelmiszerek piaca jelentős és gyorsan növekvő, mert a rendszeresen sportolók, testépítők és nagyobb fizikai aktivitásra képes testedzők is érdeklődést mutatnak az egészséges táplálkozást biztosító élelmiszerek fogyasztására. Az általunk kínált termékek édesség és az egészséges termékpalettán hiányoznak, továbbá a fejlesztéssel a fogyasztói igények, a termékekkel szembeni elvárások változását gyorsan és hatékonyan ki tudjuk szolgálni.

        Egy-egy termék több hónap alatt lesz végleges, ilyenkor újabb labor bevizsgálás, tápanyagszámítás, csomagoló anyag tervezés, kivitelezés után lesz kész termék. A kutatásvezető és technikus munkatársak 2021-ben fejlesztették és tesztelték a receptúrákat, melyek közül több is megfeleltethető az elvárásoknak. A gyártástesztelési fázis van vissza, mely segít eldönteni, hogy bon-bon vagy táblás csokikockában kezdjük el a tömeggyártását, melyhez szükséges egy olyan gép, ami automatikusan elkészíti a formát és meg is tölti az ásványi anyaggal és egyéb vitaminokkal dúsított töltelékkel, a beszerzett Selmi Moulding Line 275. gép esetében a Szállító jelezte, hogy a szállításra 2022. február végén kerülhet sor.

        Kapcsolat

        Upperbars Kft.

        6000 Kecskemét, Mészöly Gyula u. 1.

        Tel.: +36 30 945 2081

        E-mail: hello@upperbars.hu engelkaroly@gmail.com

        • Rólunk
        • Híreink
        • Partnerek
        • Katalógus
        • Termékeink
          • Kapcsolat
          • Projektek

          Weboldal és arculat tervezés:    Faszamár ©

          Copyright 2017 Upper Bars. Minden jog fenntartva.